dc.contributor.author | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2024-07-05T06:20:40Z | |
dc.date.available | 2024-07-05T06:20:40Z | |
dc.date.issued | 2024 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/7456 | |
dc.description.abstract | Değerli okurlarım hepimizin malumu olduğu üzere anne karnında başladığımız lezzet
yolculuğuna, anne sütü ile devam ettik ve tüm hayatımız süresince de devam edeceğiz. Yazımın
başlığına lezzetin gizemi diyerek aslında modern biliminin tüm çabalarına rağmen çözemediği
bir probleme gönderme yapmak istedim. Bilim insanlarının çözemediği bu gizem hakkında
birkaç noktaya değineceğim. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstmag Magazin Gazetecilik | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Umami Tat | en_US |
dc.subject | Yağımsı Tat | en_US |
dc.subject | Kokumi Tat | en_US |
dc.subject | Duyusal değerlendirme | en_US |
dc.title | Mutfakta Bilim Var-Haziran 2024: Lezzetin Gizemi | en_US |
dc.type | contributionToPeriodical | en_US |
dc.relation.ispartof | Hotel Restaurant & Hi-Tech Dergisi | en_US |
dc.department | Güzel Sanatlar Fakültesi | en_US |
dc.authorid | 0000-0001-6391-4887 | en_US |
dc.identifier.issue | 6 | en_US |
dc.identifier.startpage | 78 | en_US |
dc.identifier.endpage | 79 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal - Editör Denetimli Dergi | en_US |
dc.institutionauthor | Doğan, Murat | |