Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğan, Murat
dc.date.accessioned2024-03-15T21:35:17Z
dc.date.available2024-03-15T21:35:17Z
dc.date.issued2024en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11363/7204
dc.description.abstractMalumunuz son yıllarda toplum olarak birçok salgın hastalıkla savaştık. Son haftalarda artışı görülen üst solunum yolu hastalıkları ve yeni koronavirüs enfeksiyonu olan JN1 varyantı gündemde. Salgın şeklinde ilerleyen hastalıklar hala toplumumuzu kötü yönde etkiliyor. İşte bu noktadan bakıldığında alınması gereken bazı önlemler mevcut. Bunların en önemlisi bağışıklık sistemimizi güçlendirmektir diyebilirim. Evet, bağışıklık güçlendiricilerin en başında da fermente, fonksiyonel ve probiyotik yiyecekler ve içecekler gelmekte. Bunlardan biri de kefir. Ancak kefir sağlığımızı gerçekten iyi yönde etkiler mi? Nasıl temin edebiliriz? Nasıl tüketiriz? gibi sorular sıkça sorulmakta.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherİGÜ Yayınlarıen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectŞifa kaynağı kefiren_US
dc.subjectbağışıklık sistemien_US
dc.subjectmetabolitleren_US
dc.subjectfermente süt ürünlerien_US
dc.titleMutfakta Bilim Var-Şubat 2023 : Şifa kaynağı kefiren_US
dc.typecontributionToPeriodicalen_US
dc.relation.ispartofİstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi E-Bültenien_US
dc.departmentGüzel Sanatlar Fakültesien_US
dc.authorid0000-0001-6391-4887en_US
dc.identifier.issue44en_US
dc.identifier.startpage63en_US
dc.identifier.endpage65en_US
dc.relation.publicationcategoryDiğeren_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster