Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğan, Murat
dc.date.accessioned2023-08-08T13:39:02Z
dc.date.available2023-08-08T13:39:02Z
dc.date.issued2023en_US
dc.identifier.issn1301-5664
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11363/5213
dc.description.abstractMalumunuz Kurban Bayramını haziran ayı içinde idrak ediyoruz. Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramı da mutfaklarımızı, beslenme düzenimizi ve yemek alışkanlıklarımızı etkileme potansiyeline sahip. Bunun yanında Kurban Bayramında kurban etinin saklanması ve tüketimi ile ilgili dikkat etmemiz gereken önemli noktalar mevcut. Bu nedenle öncelikli olarak kırmızı etin ne olduğunu, nasıl saklamamız gerektiğini ve nasıl pişirmemiz gerektiğini bilmemiz çok önemli.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherİstmag Magazin Gazeteciliken_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectKurban Bayramıen_US
dc.subjectkırmızı eten_US
dc.titleMutfakta Bilim Var-Haziran 2023: Kurban Bayramında Mutfakta Nelere Dikkat Etmeliyiz?en_US
dc.typecontributionToPeriodicalen_US
dc.relation.ispartofYemek Zevki Dergisien_US
dc.departmentGüzel Sanatlar Fakültesien_US
dc.authorid0000-0001-6391-4887en_US
dc.identifier.volume25en_US
dc.identifier.issue6en_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Ulusal - Editör Denetimli Dergien_US
dc.institutionauthorDoğan, Murat


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

info:eu-repo/semantics/openAccess
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: info:eu-repo/semantics/openAccess