dc.contributor.author | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2023-08-08T13:39:02Z | |
dc.date.available | 2023-08-08T13:39:02Z | |
dc.date.issued | 2023 | en_US |
dc.identifier.issn | 1301-5664 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/5213 | |
dc.description.abstract | Malumunuz Kurban Bayramını haziran ayı içinde idrak ediyoruz. Ramazan Bayramında
olduğu gibi Kurban Bayramı da mutfaklarımızı, beslenme düzenimizi ve yemek
alışkanlıklarımızı etkileme potansiyeline sahip. Bunun yanında Kurban Bayramında kurban
etinin saklanması ve tüketimi ile ilgili dikkat etmemiz gereken önemli noktalar mevcut. Bu
nedenle öncelikli olarak kırmızı etin ne olduğunu, nasıl saklamamız gerektiğini ve nasıl
pişirmemiz gerektiğini bilmemiz çok önemli. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstmag Magazin Gazetecilik | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Kurban Bayramı | en_US |
dc.subject | kırmızı et | en_US |
dc.title | Mutfakta Bilim Var-Haziran 2023: Kurban Bayramında Mutfakta Nelere Dikkat Etmeliyiz? | en_US |
dc.type | contributionToPeriodical | en_US |
dc.relation.ispartof | Yemek Zevki Dergisi | en_US |
dc.department | Güzel Sanatlar Fakültesi | en_US |
dc.authorid | 0000-0001-6391-4887 | en_US |
dc.identifier.volume | 25 | en_US |
dc.identifier.issue | 6 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal - Editör Denetimli Dergi | en_US |
dc.institutionauthor | Doğan, Murat | |