dc.contributor.author | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2023-05-04T09:19:51Z | |
dc.date.available | 2023-05-04T09:19:51Z | |
dc.date.issued | 2023 | en_US |
dc.identifier.issn | 1301-5664 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/4545 | |
dc.description.abstract | Bana yemek hazırlamada en önemli unsur nedir diye soracak olursanız, her şeyden önce tarif
olduğunu söyleyebilirim. Biz bu reçetelere standart tarifler diyoruz.
Yeni bir yemek yapmak istediğimiz ve reçetesini araştırdığımız zamanlar çokça olmuştur. Bu
amaçla internetten ve yemek kitaplarından tarifler araştırırız. Bir de bakarız ki onlarca farklı
reçete önümüze çıkmış. Bunların arasından en doğrusunu ve en uygun olanını nasıl bulup
çıkartacağız. En büyük sorunumuz bence bu. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstmag Magazin Gazetecilik | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Yemek hazırlama | en_US |
dc.subject | Standart tarifler | en_US |
dc.title | Mutfakta Bilim Var-14: Yemek Hazırlamanın Püf Noktası: Standart Tarifler | en_US |
dc.type | contributionToPeriodical | en_US |
dc.relation.ispartof | Yemek Zevki Dergisi | en_US |
dc.department | Güzel Sanatlar Fakültesi | en_US |
dc.authorid | 0000-0001-6391-4887 | en_US |
dc.identifier.volume | 25 | en_US |
dc.identifier.issue | 1 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal - Editör Denetimli Dergi | en_US |