dc.contributor.author | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2023-05-04T09:03:05Z | |
dc.date.available | 2023-05-04T09:03:05Z | |
dc.date.issued | 2022 | en_US |
dc.identifier.issn | 1301-5664 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/4544 | |
dc.description.abstract | Değerli okurlarım acısıyla ve tatlısıyla bir senenin de sonuna geldik. Hepimizin bildiği üzere
COVID 19 gibi büyük bir badireyi tüm dünya olarak atlattık. Pandemi süreci her şeyin başının
ve başlangıcının sağlık olduğunu bir kez daha bizlere gösterdi. Nasıl şirketler ve devletler
yıl sonunda yıllık değerlendirmelerini yapıyorsa, bizlerin de bir değerlendirmeye ihtiyacı var.
Kendi açımızdan düşündüğümüzde, 2022 yılı bize maddi olarak neler kazandırdı? Bunlar
tabii ki çok önemli, ancak başta söylediğim gibi sağlıklı olmadığımız sürece bunların hiçbir
önemi yok. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstmag Magazin Gazetecilik | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Sağlıklı beslenme | en_US |
dc.subject | sedanter yaşam | en_US |
dc.subject | triptofan | en_US |
dc.title | Mutfakta Bilim Var-13: Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Bir Yaşam: Mutlu İnsanlar | en_US |
dc.type | contributionToPeriodical | en_US |
dc.relation.ispartof | Yemek Zevki Dergisi | en_US |
dc.department | Güzel Sanatlar Fakültesi | en_US |
dc.authorid | 0000-0001-6391-4887 | en_US |
dc.identifier.volume | 24 | en_US |
dc.identifier.issue | 12 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal - Editör Denetimli Dergi | en_US |