dc.contributor.author | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2023-02-09T11:50:58Z | |
dc.date.available | 2023-02-09T11:50:58Z | |
dc.date.issued | 2022 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/3855 | |
dc.description.abstract | Yakın zamanda İhlas Haber Ajansı benden yapay etle ilgili bir demeç istemişti. Onlara konuyla ilgili dilimin döndüğünce bir şeyler aktarmaya çalıştım. Konuyu daha çok bilimsel ve teknik boyutuyla değerlendirdim. Bu yazımla konunun daha anlaşılır olmasını umuyorum. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstmag Magazin Gazetecilik | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Yapay et | en_US |
dc.subject | Gıdalar | en_US |
dc.subject | Beslenme | en_US |
dc.title | Mutfakta Bilim Var-8: Yapay et gerçekte nedir? Ne değildir? | en_US |
dc.type | contributionToPeriodical | en_US |
dc.relation.ispartof | Yemek Zevki Dergisi | en_US |
dc.department | Güzel Sanatlar Fakültesi | en_US |
dc.identifier.volume | 24 | en_US |
dc.identifier.issue | 7 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal - Editör Denetimli Dergi | en_US |