dc.contributor.author | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2023-02-09T11:39:18Z | |
dc.date.available | 2023-02-09T11:39:18Z | |
dc.date.issued | 2022 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/3853 | |
dc.description.abstract | Gıdalarımız açısından gelecek 50 yılda bizleri neler bekliyor? Öncelikle onu yanıtlamakta yarar
var diye düşünüyorum.
Bence geleceği tahmin etmenin en güvenilir yolu şimdiye odaklanmaktır. Her düşünce şimdi
de başlar. Aslında doğru olanda, detaylarda kaybolmadan şimdi de olup biten olayların geleceği
nasıl şekillendireceğine karar verebilmektir. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstmag Magazin Gazetecilik | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Kıtlık | en_US |
dc.subject | Dünyada Kıtlık | en_US |
dc.subject | Obezite | en_US |
dc.subject | Kıtlık ve Obezite | en_US |
dc.subject | Kıtlık ve Obezite Paradoksu | en_US |
dc.title | Mutfakta Bilim Var-6: Dünyada Kıtlık ve Obezite Paradoksu | en_US |
dc.type | contributionToPeriodical | en_US |
dc.relation.ispartof | Yemek Zevki Dergisi | en_US |
dc.department | Güzel Sanatlar Fakültesi | en_US |
dc.identifier.volume | 24 | en_US |
dc.identifier.issue | 5 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal - Editör Denetimli Dergi | en_US |