dc.contributor.author | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2023-02-03T20:03:41Z | |
dc.date.available | 2023-02-03T20:03:41Z | |
dc.date.issued | 2022 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/3836 | |
dc.description.abstract | Öncelikli olarak çiğ beslenmenin ne olduğundan başlamanın yararlı olacağını düşünüyorum.
Çiğ beslenme batı dünyasında başlamış, tüm dünyaya yayılmış ve öze dönüşü savunan bir akım
veya yaklaşımdır. Bu yaklaşım, atalarımızın binlerce yıl öncesinde dahi çiğ beslenerek
yaşamını devam ettirebildiğini ve sağlıklı kalabildiğini savunmaktadır. Ancak baştan şunu
söyleyeyim; diyetlerinize başlamadan önce kesinlikle hekiminize ve diyetisyeninize
danışmalısınız | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstmag Magazin Gazetecilik | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Çiğ Beslenme | en_US |
dc.subject | Raw Food | en_US |
dc.title | Mutfakta Bilim Var-3: Çiğ Beslenmek (Raw Food) Doğru mu? Yanlış mı? | en_US |
dc.type | contributionToPeriodical | en_US |
dc.relation.ispartof | Yemek Zevki Dergisi | en_US |
dc.department | Güzel Sanatlar Fakültesi | en_US |
dc.identifier.volume | 24 | en_US |
dc.identifier.issue | 2 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal - Editör Denetimli Dergi | en_US |