dc.contributor.author | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2024-08-14T07:38:22Z | |
dc.date.available | 2024-08-14T07:38:22Z | |
dc.date.issued | 2024 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/7515 | |
dc.description.abstract | Video Başlığı: Gastronomi Tarihi ve Kültürü Açısından Köleliğin Değerlendirilmesi
Süre: 00.03:31
Biçimlendirme: Mp4
Tarih: 2024 | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Gastronomi Tarihi | en_US |
dc.subject | Gastronomi Tarihi ve Kültürü | en_US |
dc.subject | Kölelik | en_US |
dc.subject | Videolar | en_US |
dc.title | Gastronomi Tarihi ve Kültürü Açısından Köleliğin Değerlendirilmesi | en_US |
dc.type | video | en_US |
dc.department | Güzel Sanatlar Fakültesi | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Yazar Denetimli Yayın | en_US |
dc.institutionauthor | Doğan, Murat | |