Geçiş Yönlendirmesi
Türkçe
English
Türkçe
Türkçe
English
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Filtre: Konu
DSpace@Gelişim
İGÜ Akademik Birimleri
Güzel Sanatlar Fakültesi
Filtre: Konu
DSpace@Gelişim
İGÜ Akademik Birimleri
Güzel Sanatlar Fakültesi
Filtre: Konu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Bölüm
Gelişmiş Arama
Filtre: Konu
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
update
Toplam kayıt 8, listelenen: 21-30
5
10
20
40
60
80
100
Mutfak Düzeni, Hijyen ve Temizlik (1)
Mürver ve Besin Etkileşimleri (1)
Sağlıklı Beslenme İlkelerine Göre Menü Planlama (1)
Standart Reçeteler (1)
Stratejik Bilinç (1)
Stratejik Yönetim (1)
SWOT Analizi (1)
Sürdürülebilirlik ve gastronomi (1)
Toksikoloji (1)
Toplam Kalite Yönetiminin Temel Prensipleri (1)
|
Açık Erişim Politikası
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Gelişim
by OpenAIRE
Telif Kontrolü:
Dergi Adı veya ISSN
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt