Ma Cuisine - Auguste Escoffier Türkçe Çeviri
Bu koleksiyon için kalıcı URI
Güncel Gönderiler
Öğe From Auguste Escoffier's Ma Cuisine (1934)(Murat Doğan, 2025) Doğan, MuratTo make 5 to 6 liters of brown stock: 3 kilograms of beef shank, 2 kilograms of veal shank, a few dried pork skins blanched in boiling water for 10 minutes, 200 grams of carrots, 200 grams of onion, parsley sprigs, a bay leaf, thyme sprigs, and a small clove of garlic.Öğe Auguste Escoffier’in Ma Cuisine-Benim Mutfağım (1934)’dan(Murat Doğan, 2025) Doğan, Murat5 ila 6 litre kahverengi fond elde etmek için: 3 kilo sığır incik, 2 kilo dana incik, kaynar suda 10 dakika haşlanmış birkaç kuru domuz derisi, 200 gram havuç, 200 gr. soğan; maydanoz dalları, bir defneyaprağı, kekik dalları ve bir küçük diş sarımsaktan oluşan bir demet alın.Öğe From Auguste Escoffier's Ma Cuisine (1934)(Murat Doğan, 2025) Doğan, MuratBefore explaining the methods of preparing and cooking the dishes described in this collection of home recipes, I believe it would be useful to provide a few simple notes about the foods that form the basis of our nutrition and serve to repair physical energy loss and prevent life from ending prematurely in cases of imbalance.Öğe Auguste Escoffier’in Ma Cuisine-Benim Mutfağım (1934)’dan(Murat Doğan, 2025) Doğan, MuratBu ev yemekleri koleksiyonunda tarif edilen yemekleri hazırlama ve pişirme yöntemlerini açıklamadan önce, beslenmemizin temelini oluşturan ve fiziksel güç kaybını onarmaya ve dengesizlik durumunda hayatın hızla sona ermesini önlemeye yarayan gıdalar hakkında birkaç basit not vermenin faydalı olacağını düşünüyorum.