Ma Cuisine - Auguste Escoffier Türkçe Çeviri

Bu koleksiyon için kalıcı URI

Güncel Gönderiler

Listeleniyor 1 - 4 / 4
  • Öğe
    From Auguste Escoffier's Ma Cuisine (1934)
    (Murat Doğan, 2025) Doğan, Murat
    To make 5 to 6 liters of brown stock: 3 kilograms of beef shank, 2 kilograms of veal shank, a few dried pork skins blanched in boiling water for 10 minutes, 200 grams of carrots, 200 grams of onion, parsley sprigs, a bay leaf, thyme sprigs, and a small clove of garlic.
  • Öğe
    Auguste Escoffier’in Ma Cuisine-Benim Mutfağım (1934)’dan
    (Murat Doğan, 2025) Doğan, Murat
    5 ila 6 litre kahverengi fond elde etmek için: 3 kilo sığır incik, 2 kilo dana incik, kaynar suda 10 dakika haşlanmış birkaç kuru domuz derisi, 200 gram havuç, 200 gr. soğan; maydanoz dalları, bir defneyaprağı, kekik dalları ve bir küçük diş sarımsaktan oluşan bir demet alın.
  • Öğe
    From Auguste Escoffier's Ma Cuisine (1934)
    (Murat Doğan, 2025) Doğan, Murat
    Before explaining the methods of preparing and cooking the dishes described in this collection of home recipes, I believe it would be useful to provide a few simple notes about the foods that form the basis of our nutrition and serve to repair physical energy loss and prevent life from ending prematurely in cases of imbalance.
  • Öğe
    Auguste Escoffier’in Ma Cuisine-Benim Mutfağım (1934)’dan
    (Murat Doğan, 2025) Doğan, Murat
    Bu ev yemekleri koleksiyonunda tarif edilen yemekleri hazırlama ve pişirme yöntemlerini açıklamadan önce, beslenmemizin temelini oluşturan ve fiziksel güç kaybını onarmaya ve dengesizlik durumunda hayatın hızla sona ermesini önlemeye yarayan gıdalar hakkında birkaç basit not vermenin faydalı olacağını düşünüyorum.