dc.contributor.author | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2023-02-03T19:51:11Z | |
dc.date.available | 2023-02-03T19:51:11Z | |
dc.date.issued | 2021 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/3834 | |
dc.description.abstract | Bir Gıda Bilimi ve Teknolojisi Uzmanı olarak ‘’oxidane’’ adlı kimyasalın kullanımının tamamen yasaklanmasını mümkün olmadığı durumlarda çok sıkı kontrolünün sağlanması gerektiğini düşünüyorum. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstmag Magazin Gazetecilik | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Oksidan | en_US |
dc.subject | Asbest | en_US |
dc.subject | İçme Suları | en_US |
dc.title | Mutfakta Bilim Var-1: Oksidan ve İçme Sularımızdaki Kanserojen Asbest Tehlikesi | en_US |
dc.type | contributionToPeriodical | en_US |
dc.relation.ispartof | Yemek Zevki Dergisi | en_US |
dc.department | Güzel Sanatlar Fakültesi | en_US |
dc.authorid | https://orcid.org/0000-0001-6391-4887 | en_US |
dc.identifier.volume | 23 | en_US |
dc.identifier.issue | 12 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal - Editör Denetimli Dergi | en_US |