Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğan, Murat
dc.date.accessioned2023-02-03T19:51:11Z
dc.date.available2023-02-03T19:51:11Z
dc.date.issued2021en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11363/3834
dc.description.abstractBir Gıda Bilimi ve Teknolojisi Uzmanı olarak ‘’oxidane’’ adlı kimyasalın kullanımının tamamen yasaklanmasını mümkün olmadığı durumlarda çok sıkı kontrolünün sağlanması gerektiğini düşünüyorum.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherİstmag Magazin Gazeteciliken_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectOksidanen_US
dc.subjectAsbesten_US
dc.subjectİçme Sularıen_US
dc.titleMutfakta Bilim Var-1: Oksidan ve İçme Sularımızdaki Kanserojen Asbest Tehlikesien_US
dc.typecontributionToPeriodicalen_US
dc.relation.ispartofYemek Zevki Dergisien_US
dc.departmentGüzel Sanatlar Fakültesien_US
dc.authoridhttps://orcid.org/0000-0001-6391-4887en_US
dc.identifier.volume23en_US
dc.identifier.issue12en_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Ulusal - Editör Denetimli Dergien_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

info:eu-repo/semantics/openAccess
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: info:eu-repo/semantics/openAccess