Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Yiyecek ve İçecek Sektöründe Endüstri 4.0 Uygulamaları: Gastronomi 4.0
(IKSAD CONFERENCE PLATFORM, 2023)
19. yüzyılda Sanayi Devriminin getirdiği paradigma değişimi diğer alanlarda olduğu gibi
gastronomi alanında da büyük değişimleri başlatmış ve standartlaşma, depolama ve nakliye
koşullarının iyileştirilmesi ve çeşitli ...
Kahvenin Türk Gastronomi Tarihi ve Kültürü Açısından Değerlendirilmesi
(Toros Üniversitesi, 2023)
Kahve bitkisi Rubiaceae ailesinin Coffea cinsinde hoş kokan beyaz çiçekli, kiraza benzeyen iki
çekirdekli kırmızı meyveleri olan Tropikal bir ağaçtır. Geleneksel üretim yöntemlerinde; kahve
meyveleri olgunlaştıktan sonra ...
Mutfaklarda Yapay Zekânın Kullanımı ve Geleceği
(Ufuk Üniversitesi, 2023)
Akıllı teknolojilerin en önemli unsurlarından biri olan yapay zekânın tüm özelliklerini içinde
barındırmakta olan akıllı mutfaklar günümüzün ve geleceğin en önemli kavramlarından ve
olgularından biri olacaktır. Günümüzde ...