Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği
(Sidas Medya A.Ş., 2021)
Başlangıçta insan tüketimi için üretilen gıdaların atığa dönüşmesi, sadece gıdaların değil aynı zamanda üretim ve
tüketim döngüsü sürecinde harcanan zaman, enerji, emek, para ve doğal kaynakların israfına da yol açmaktadır. ...
Türk Mutfağındaki Fonksiyonel Gıdaların Gastronomi Turizmi Açısından Önemi
(Yüksel Öztürk, 2019)
İnsanların öncelikli ihtiyaçlarından olan beslenme, aynı zamanda temel bir motivasyondur.
Günümüzde beslenme, yeni bir yemeği tatmak ve farklı lezzetler ve aromalar deneyimlemek
uğruna seyahat edilen bir amaç haline ...
The Place of Goose Meat in Turkish Gastronomy
(Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP), 2022)
Goose meat has always had a gastronomic value for both international and Turkish cuisines. The aim
of the present study is to introduce the goose meat dishes that belongs to local Anatolian cuisines, to
contribute to the ...