dc.contributor.author | İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü | |
dc.date.accessioned | 2023-09-06T20:21:41Z | |
dc.date.available | 2023-09-06T20:21:41Z | |
dc.date.issued | 2023 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/5454 | |
dc.description.abstract | GLUTENSİZ BESLENENLER İÇİN VİTAMİN DEPOSU:
KARABUĞDAY!
Karabuğday, son yıllarda çokça tercih edilen bir besin hâline geldi. Adında geçen
buğday nedeniyle bir tahıl çeşidi sanılmaması gerektiğini belirten Beslenme ve
Diyetetik Uzmanı Öğr. Gör. Zeynep Şeyda Bilim, vitamin ve mineral açısından
oldukça zengin olan karabuğdayın özellikle gluten hassasiyeti olanlar ve çölyak
hastaları tarafından tüketilmesini önerdi.
https://gelisim.edu.tr/tr/gelisim-haber-glutensiz-beslenenler-icin-vitamin-deposu-karabugday | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.subject | Bültenler | en_US |
dc.subject | Haftalık Bültenler | en_US |
dc.title | İstanbul Gelişim Üniversitesi Haftalık Üniversite Bülteni (7-11 Ağustos 2023) | en_US |
dc.type | other | en_US |
dc.department | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.identifier.issue | 210 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Diğer | en_US |