Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorİstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü
dc.date.accessioned2023-09-06T20:21:41Z
dc.date.available2023-09-06T20:21:41Z
dc.date.issued2023en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11363/5454
dc.description.abstractGLUTENSİZ BESLENENLER İÇİN VİTAMİN DEPOSU: KARABUĞDAY! Karabuğday, son yıllarda çokça tercih edilen bir besin hâline geldi. Adında geçen buğday nedeniyle bir tahıl çeşidi sanılmaması gerektiğini belirten Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Öğr. Gör. Zeynep Şeyda Bilim, vitamin ve mineral açısından oldukça zengin olan karabuğdayın özellikle gluten hassasiyeti olanlar ve çölyak hastaları tarafından tüketilmesini önerdi. https://gelisim.edu.tr/tr/gelisim-haber-glutensiz-beslenenler-icin-vitamin-deposu-karabugdayen_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherİstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim Universityen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectİstanbul Gelişim Üniversitesien_US
dc.subjectBültenleren_US
dc.subjectHaftalık Bültenleren_US
dc.titleİstanbul Gelişim Üniversitesi Haftalık Üniversite Bülteni (7-11 Ağustos 2023)en_US
dc.typeotheren_US
dc.departmentİstanbul Gelişim Üniversitesien_US
dc.identifier.issue210en_US
dc.relation.publicationcategoryDiğeren_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

info:eu-repo/semantics/openAccess
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: info:eu-repo/semantics/openAccess