dc.contributor.author | İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü | |
dc.date.accessioned | 2023-09-06T20:13:42Z | |
dc.date.available | 2023-09-06T20:13:42Z | |
dc.date.issued | 2023 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/5452 | |
dc.description.abstract | SICAK HAVALARDA TÜKETİLEN TAVUKLARDA SALMONELLA
BAKTERİSİ RİSK!
Sağlıklı bir yaşam için gıda güvenliği son derece büyük önem taşıyor. Artan hava
sıcaklıkları ile birlikte daha da dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Gıda Yüksek
Mühendisi Öğr. Gör. Eda Şensu Demir, özellikle tavuk ürünlerinde yaygın olarak
ortaya çıkan ‘Salmonella’ bakterisinin gıda kaynaklı enfeksiyonlara yol açarak
gıda zehirlenmeleri meydana getirdiğini belirtti.
https://gelisim.edu.tr/tr/gelisim-haber-sicak-havalarda-tuketilen-tavuklarda-salmonella-bakterisi-riski | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.subject | Bültenler | en_US |
dc.subject | Haftalık Bültenler | en_US |
dc.title | İstanbul Gelişim Üniversitesi Haftalık Üniversite Bülteni (31 Temmuz-4 Ağustos 2023) | en_US |
dc.type | other | en_US |
dc.department | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.identifier.issue | 209 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Diğer | en_US |