İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi: Aylık Bülten (Kasım 2022)
Abstract
Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu, "Uygulama Mutfaklarında Atık Yönetimi" İsimli Çalıştayda Eğitim Verdi!
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Türkçe) Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna
Tatlısu, 25-27 Ekim 2022 tarihleri arasında, online (çevrimiçi) olarak gerçekleştirilen ‘‘Tübitak 2237-
A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı, Uygulama Mutfaklarında Atık Yönetimi’’ isimli
çalıştay da eğitimci olarak görev aldı.
Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu, ‘‘Mutfak Atıklarının Geri Dönüşümü’’ isimli çalıştayı gerçekleştirerek
atık yönetimi, atıkların geri dönüşüm uygulamaları hakkında eğitim vermiştir. Eğitimde, mutfaklarda
uygulamalar sonrasında oluşan, uygulama öncesi doğru planlama yapılmadığı için israf niteliği taşıyan ya
da depolama koşullarına bağlı doğrudan atık konumuna geçen gıdaların, geri dönüşüm ve ileri
dönüşümünün sürdürülebilir gastronomi açısından öneminin altı çizildi.
Programın detaylı bilgisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://deumutfaktaatikyonetimitubitak.wordpress.com/etkinlik-programi/
Issue
Kasım 2022Collections
- Bültenler [69]
- Fakülte/Yüksekokul Aylık Bültenleri [584]
The following license files are associated with this item: