Konu "Gastronomi Turizmi" için İGÜ Akademik Birimleri listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Hatay İlinin Gastronomi Turizmi Gelişmişlik Düzeyinin Tespitine Yönelik Bir Araştırma
(Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 2022)7500 yıllık tarihi birikimi ile zengin bir mutfak kültürüne sahip Hatay, Türkiye’nin önemli gastronomi destinasyon merkezlerinden biri olma yolunda ilerlemektedir. Bu çalışma ile Hatay’ın gastronomi turizmi gelişmişlik ... -
Yerel Mutfakların Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi
(Rahman Temizkan, 2022)Yerel mutfaklar, 21. yüzyılın ilk çeyreğine geldiğimiz bugünlerde turistlerin destinasyon seçiminde yükselen motivasyon unsurlarından birisi olarak dikkat çekmektedir. Birçok destinasyon, daha fazla turist çekmek için ...