Yayıncı "Gazi University Faculty of Tourism, Department of Gastronomy and Culinary Arts" İGÜ Akademik Birimleri için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Afyonkarahisar Mutfak Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme
(Gazi University Faculty of Tourism, Department of Gastronomy and Culinary Arts, 2019)Türk mutfak kültürünün uzun tarihsel süreçler sonucunda ortaya çıktığı ve dünyada önemli yere sahip olduğu söylenebilir. Afyonkarahisar’ın mutfak kültürü incelendiğinde yöredeki tarım ile hayvancılık faaliyetlerinin yoğun ... -
Turist Harcamalarının Bölgesel Kalkınmaya Ekonomik Etkileri: Adana Örneği
(Gazi University Faculty of Tourism, Department of Gastronomy and Culinary Arts, 2018)Son zamanlarda bölgesel kalkınma politikaları açısından turizmin önemli rol oynadığı görülmektedir. Bu çalışmanın amacı, Adana’ya gelen turistlerin yaptığı harcamaları detaylı olarak inceleyerek bölge ekonomisine yaptığı ...