dc.contributor.author | İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü | |
dc.date.accessioned | 2020-12-08T16:25:48Z | |
dc.date.available | 2020-12-08T16:25:48Z | |
dc.date.issued | 2020 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/2515 | |
dc.description.abstract | İGMYO Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programı’ndan Öğr. Gör. Kübra Sağlam 27.11.2020 tarihinde gerçekleşen
28. WorldFood ve Food Master’s Class Programı’ndaki 15 kişilik ekipte yer almıştır. Şef Somer Sivrioğlu eşliğinde
gerçekleşen fuarın odağında “Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gıdaya Ulaşmak Adına Gıdaları Yeniden Düşünmek” konusu
işlenmiştir. Sektör profesyonelleri ile birlikte fuarın katılımcı firmalarından sürdürülebilir çalışmaları olan, yeni teknolojiler
ve sağlıklı ürünler geliştiren, sıfır atık prensibine odaklanan firmaların stantlarına yer verilmiştir.
İGMYO Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programı’ndan Öğr. Gör. Aslı Muslu Can’ın “Characterization of
physicochemical and antioxidant properties of Bayburt honey from the North-east part of Turkey” adlı makalesi Journal
of Apicultural Research dergisinde yayımlanmıştır. Makale linki aşağıda yer almaktadır.
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00218839.2020.1812806 | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/us/ | * |
dc.subject | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.subject | İstanbul Gelişim Üniversitesi Haftalık Üniversite Bülteni | en_US |
dc.subject | Bültenler | en_US |
dc.title | İstanbul Gelişim Üniversitesi Haftalık Üniversite Bülteni (30 Kasım - 4 Aralık 2020) | en_US |
dc.type | other | en_US |
dc.department | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.identifier.volume | 5 | en_US |
dc.identifier.issue | 8 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Yazar Denetimli Yayın | en_US |