dc.contributor.author | İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi | |
dc.date.accessioned | 2023-05-02T07:31:38Z | |
dc.date.available | 2023-05-02T07:31:38Z | |
dc.date.issued | 2023 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/4526 | |
dc.description.abstract | İLAÇ KULLANIMLARINDA TÜKETİLEN
BESİNLER RİSK OLUŞTURABİLİR!
Yeterli ve dengeli miktarda besin almak sağlıklı bir vücudun olmazsa olmazları
arasında yer alıyor. Beslenmenin önemi giderek daha iyi anlaşılırken, konuyla alakalı
birçok çalışma da yapılıyor. Besin ve ilaç etkileşimi ile ilgili açıklamalarda bulunan
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Huri ÖZKARABULUT, ilaçların
çok sayıda etkileşime maruz kalmasının büyük riskler oluşturduğunu belirterek, bazı
ilaçların kullanımında tüketilmemesi gereken besinlere dikkat çekti. | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.subject | İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi | en_US |
dc.subject | Bültenler | en_US |
dc.title | İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi: Fakülte Bülteni (Cilt: 3, Sayı: 28, Nisan 2023) | en_US |
dc.type | other | en_US |
dc.department | Sağlık Bilimleri Fakültesi | en_US |
dc.identifier.volume | 3 | en_US |
dc.identifier.issue | Nisan 2023 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Diğer | en_US |