Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi
dc.date.accessioned2023-05-02T07:31:38Z
dc.date.available2023-05-02T07:31:38Z
dc.date.issued2023en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11363/4526
dc.description.abstractİLAÇ KULLANIMLARINDA TÜKETİLEN BESİNLER RİSK OLUŞTURABİLİR! Yeterli ve dengeli miktarda besin almak sağlıklı bir vücudun olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Beslenmenin önemi giderek daha iyi anlaşılırken, konuyla alakalı birçok çalışma da yapılıyor. Besin ve ilaç etkileşimi ile ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Huri ÖZKARABULUT, ilaçların çok sayıda etkileşime maruz kalmasının büyük riskler oluşturduğunu belirterek, bazı ilaçların kullanımında tüketilmemesi gereken besinlere dikkat çekti.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherİstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim Universityen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectİstanbul Gelişim Üniversitesien_US
dc.subjectİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesien_US
dc.subjectBültenleren_US
dc.titleİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi: Fakülte Bülteni (Cilt: 3, Sayı: 28, Nisan 2023)en_US
dc.typeotheren_US
dc.departmentSağlık Bilimleri Fakültesien_US
dc.identifier.volume3en_US
dc.identifier.issueNisan 2023en_US
dc.relation.publicationcategoryDiğeren_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

info:eu-repo/semantics/openAccess
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: info:eu-repo/semantics/openAccess