Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
dc.date.accessioned2023-02-25T13:31:05Z
dc.date.available2023-02-25T13:31:05Z
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11363/4026
dc.description.abstractSalmonellozis - İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Nizamlıoğlu, salmonella (salmonellozis) bakterisine ilişkin ebeveynlere uyarılarda bulundu. Gelişim Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, çocukların sıkça tükettiği ambalajlı atıştırmalık ürünlerde tespit edilen salmonella bakterisi, her yıl binlerce can kaybı ve ekonomik kayıplara sebep oluyor. Çikolata ürünleriyle bağlantılı 151 yiyecekte salmonella tespit edilmesi üzerine, dünya harekete geçti. Genellikle hayvansal besinlerden insanlara geçen bakteri kusma, karın ağrısı, ishal, ateş gibi belirtilerle kendini gösteriyor.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherİstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim Universityen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectİstanbul Gelişim Üniversitesien_US
dc.subjectİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluen_US
dc.subjectBültenleren_US
dc.titleİstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu: Meslek Yüksekokul Bülteni (Sayı: 21, Eylül 2022)en_US
dc.typeotheren_US
dc.departmentSağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluen_US
dc.identifier.volume2en_US
dc.identifier.issue21en_US
dc.relation.publicationcategoryDiğeren_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

info:eu-repo/semantics/openAccess
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: info:eu-repo/semantics/openAccess