Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Gastronomi Mühendisliğine Giriş
(Nobel Akademik Yayınları, 2023)
Bir şefin hazırladığı yemeğin tadı, lezzeti, görselliği gibi tüm özelliklerini bütüncül bir
bakış açısıyla değerlendirmesi gerekmektedir. Bu bakış açısı da gastronomi alanının
mühendislik bilgi, beceri ve deneyimlerine ...
Blockchain Teknolojisi: Turizm Endüstrisinde Güvenlik ve Veri Yönetimi İçin Potansiyelleri
(Detay Yayıncılık, 2023)
Turizm endüstrisi seyahat acenteleri, oteller, hava yolları, araç kiralama firmaları ve daha bir- çok işletmeyi içeren, karmaşık bir yapıya sahiptir. Bu nedenle, turizm endüstrisinde veri yö- netimi ve güvenliği oldukça ...
Blockchain Teknolojisi: Turizm Endüstrisinde Güvenlik ve Veri Yönetimi İçin Potansiyelleri
(Detay Yayıncılık, 2023)
Turizm endüstrisi, dünya genelinde hızla gelişen bir sektör olmasından do- layı, sürekli değişen teknolojik yeniliklere uyum sağlamak zorundadır. Bu çerçevede turizm endüstrisinde bulunan işletmeler, müşteri memnuniyeti ...
Yeşil Mutfak, Sürdürülebilirlik ve Gastronomi
(Eray Yayınları, 2023)
1929 yılında patlak veren Büyük Buhran sonrası yaşanan ekonomik sorunların aşılabilmesi için
gelişmiş ülkeler, sanayileşmeye ve üretime odaklanmıştır. Bu tercih dünya ekosisteminin
bozulma tehlikesini beraberinde getirmiş ...