dc.contributor.author | İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü | |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T09:44:45Z | |
dc.date.available | 2023-02-17T09:44:45Z | |
dc.date.issued | 2022 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/3912 | |
dc.description.abstract | BAHARAT VE KURU YEMİŞLERDE ZEHİR SAÇAN MADDE KANSERE DAVETİYE ÇIKARIYOR
Baharat, kuru yemiş hatta süt ürünlerinde dahi görülebilen aflatoksin maddesinin kansere davetiye çıkardığını belirten Gıda Mühendisi Murat Doğan, bu maddenin görüldüğü sütlerin işlendiğinde zehir miktarının 15 kat arttığını kaydetti.
https://gelisim.edu.tr/haber/baharat-ve-kuru-yemislerde-zehir-sacan-madde-kansere-davetiye-cikariyor | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.subject | Bültenler | en_US |
dc.subject | Haftalık Bültenler | en_US |
dc.title | İstanbul Gelişim Üniversitesi Haftalık Üniversite Bülteni (14-18 Kasım 2022) | en_US |
dc.type | other | en_US |
dc.department | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.identifier.issue | 173 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Diğer | en_US |