Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu
(Namık Kemal Üniversitesi, 2017-05-16)
Meyve suyu sanayisinin önemli artıklarından olan portakal posasından optimum şartlarda (pH, süre ve sıcaklık) pektin elde edilip pektinaz enzimi ile modifiye edilmiştir. Fourier dönüşümlü kızılötesi spektroskopisi (FT-IR) ...
Characterization of physicochemical and antioxidant properties of Bayburt honey from the North-east part of Turkey
(TAYLOR & FRANCIS LTD, 2-4 PARK SQUARE, MILTON PARK, ABINGDON OR14 4RN, OXON, ENGLAND, 2020)
The aim of this study was to determine the physicochemical properties, bioactive substance content, and microbiological quality of sixty different honey samples collected from twelve different regions of Bayburt, Turkey. ...