Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Sütlü Tatlı Üretimi Yapan Bir İşletmede ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin İncelenmesi
(İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press, 2019-04-30)
Amaç: Bu çalışmada çok sayıda şubeleri olan sütlü tatlı üreticisi büyük bir işletmede ürün girişinden tüketime sunulan süre içerisinde ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi standardının ne şekilde uygulandığı incelenmiştir. ...
Beslenme ve Gıda Alanlarında Metabolomik Uygulamalar: Genel Bir Değerlendirme
(İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press, 2019-8-25)
Metabolomik, küçük moleküllü metabolitlerin lipitler, karbonhidratlar, vitaminler, hormonlar ve dokularda, hücrelerde ve fizyolojik sıvılarda bulunan diğer hücre bileşenlerinde belirli bir sürede yüksek verim teknolojilerini ...
Use of bacteriophages to improve food safety
(İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press, 2021)
Food safety is a major concern for human health. Foodborne pathogens are responsible for several millions
of cases annually worldwide. In order to inactivate these foodborne pathogens, numerous methods are
available. ...