Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Sütlü Tatlı Üretimi Yapan Bir İşletmede ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin İncelenmesi
(İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press, 2019-04-30)
Amaç: Bu çalışmada çok sayıda şubeleri olan sütlü tatlı üreticisi büyük bir işletmede ürün girişinden tüketime sunulan süre içerisinde ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi standardının ne şekilde uygulandığı incelenmiştir. ...
Kanatlı Etlerinde Campylobacter Türlerinin Kültür Yöntemi ve Kütle Spektrometresi ile Tespiti
(İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press, 2018-08-31)
Amaç: Campylobacter bağırsak florasının doğal bir üyesi olan, enterik ve genital sistem infeksiyonlarına neden olan mikroorganizma familyasıdır. Alt türlerinden Campylobacter jejuni ve Campylobacter coli insanlarda ...
Investigation of Extended Spectrum Β-Lactamases (ESBL)-Producing Enterobacteriaceae and Cronobacter Spp in Infant Formulas and Cereal-Based Foods for Children
(İstanbul Gelişim Üniversitesi Yayınları / Istanbul Gelisim University Press, 2017-04-26)
Aim: The extended spectrum β-lactamase (ESBL) producing Enterobacteriaceae have attracted attention due to their ability of delaying or cancelling antimicrobial therapy. The foods for infants and children may occasionally ...