Yayıncı "SAM A.Ş. Yayıncılık" için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Investigation of the Effect of Spice on Gastronomy History and Culture
(SAM A.Ş. Yayıncılık, 2022)The study aimed to determine the effect of spice on the history and culture of gastronomy. Qualitative research methods were used in the study, and a literature review was used to reveal the conceptual framework. ... -
Türkiye’deki İşletmelerin Rekabet Kazanımlarında Kullandıkları Stratejik Yönetim Anlayışlarının Etkileri: Sistematik Bir İnceleme
(SAM A.Ş. Yayıncılık, 2021)21. yüzyılda her tür ve düzeydeki örgüt, varlığını sürdürmek ve gelişebilmek için rekabet etmeyi, ürün kalitesini artırmayı veya verdiği hizmetlerde verimliliği sağlamayı hedeflemelidir. Değişim ve dönüşümün oldukça ...