İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi: Aylık Fakülte Bülteni (Cilt: 4, Nisan 2022) ﻿ - İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University, 2022)
Mimarlık ve Tasarım Kulübü Mimari Söyleşiler Serisi kapsamında 13 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te Melkan Gürsel Tabanlıoğlu ile bir söyleşi gerçekleştirildi. Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda ödül kazanan başarılı projelerde imzası bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık ortağı Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, dünyanın en önemli kadın mimarları arasında yer aldı. Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, kadın mimarların başarılarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan ve dünyaca ünlü 36 kadın mimarın yer aldığı “Frauen in der Architektur-Mimaride Kadınlar” isimli kitapta yer alan tek Türk mimar oldu.
Keywords: Bültenler