İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü2023-09-062023-09-062023https://hdl.handle.net/11363/5452SICAK HAVALARDA TÜKETİLEN TAVUKLARDA SALMONELLA BAKTERİSİ RİSK! Sağlıklı bir yaşam için gıda güvenliği son derece büyük önem taşıyor. Artan hava sıcaklıkları ile birlikte daha da dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Gıda Yüksek Mühendisi Öğr. Gör. Eda Şensu Demir, özellikle tavuk ürünlerinde yaygın olarak ortaya çıkan ‘Salmonella’ bakterisinin gıda kaynaklı enfeksiyonlara yol açarak gıda zehirlenmeleri meydana getirdiğini belirtti. https://gelisim.edu.tr/tr/gelisim-haber-sicak-havalarda-tuketilen-tavuklarda-salmonella-bakterisi-riskitrinfo:eu-repo/semantics/openAccessAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United Statesİstanbul Gelişim ÜniversitesiBültenlerHaftalık Bültenlerİstanbul Gelişim Üniversitesi Haftalık Üniversite Bülteni (Sayı 209) (31 Temmuz-4 Ağustos 2023)Other209