İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü2023-02-172023-02-172022https://hdl.handle.net/11363/3912BAHARAT VE KURU YEMİŞLERDE ZEHİR SAÇAN MADDE KANSERE DAVETİYE ÇIKARIYOR Baharat, kuru yemiş hatta süt ürünlerinde dahi görülebilen aflatoksin maddesinin kansere davetiye çıkardığını belirten Gıda Mühendisi Murat Doğan, bu maddenin görüldüğü sütlerin işlendiğinde zehir miktarının 15 kat arttığını kaydetti. https://gelisim.edu.tr/haber/baharat-ve-kuru-yemislerde-zehir-sacan-madde-kansere-davetiye-cikariyortrinfo:eu-repo/semantics/openAccessAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United Statesİstanbul Gelişim ÜniversitesiBültenlerHaftalık Bültenlerİstanbul Gelişim Üniversitesi Haftalık Üniversite Bülteni (Sayı 173) (14-18 Kasım 2022)Other173