Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğan, Murat
dc.date.accessioned2024-02-15T10:18:26Z
dc.date.available2024-02-15T10:18:26Z
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.isbn978-605-7928-07-8
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11363/7025
dc.description.abstractCatering hizmeti veren işletmelerin sektörel rekabet ortamında başarılı olabilmeleri için Toplam Kalite Yönetimi yaklaşımını benimsemesi ve uygulaması gerekmektedir. Toplam Kalite Yönetim Sistemi; Kalite Kontrol veya Son Kalite Kontrol gibi bir anlayış olmayıp günümüz koşullarında önemli bir yönetim sistemi olmuştur. Toplam Kalite Yönetimi, sektör içinde işletmelerin sürdürülebilir rekabeti sağlayabilmeleri için üst yönetimin sorumluluğunda ve tüm bölüm çalışanlarını da ilgilendiren bütüncül bir felsefesidir. Bu felsefenin uygulanması ile işletmenin tüm alanlarında kalite artışı sağlanmakta ve bununla birlikte hatalar minimize edilmekte, ürün ve hizmet kayıpları azalmakta, maliyetler düşmekte ve müşteri beklentileri karşılanmaktadır. Böylece catering işletmelerinin etkinlik ve verimliliği artmış olacak ve iyi bir performans gösterecektir.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherNobel Akademik Yayınlarıen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectKalite Yönetimien_US
dc.subjectCatering Hizmetleri Yönetimien_US
dc.subjectNobel Akademik Yayınlarıen_US
dc.subjectToplam Kalite Yönetiminin Temel Prensiplerien_US
dc.titleToplam Kalite Yönetimien_US
dc.typebookParten_US
dc.relation.ispartofToplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimien_US
dc.departmentGüzel Sanatlar Fakültesien_US
dc.authorid0000-0001-6391-4887en_US
dc.identifier.startpage221en_US
dc.identifier.endpage242en_US
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Ulusalen_US
dc.contributor.institutionauthorDoğan, Murat


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster