dc.contributor.author | Çetin, Ayşe Seray | |
dc.date.accessioned | 2024-01-05T13:09:41Z | |
dc.date.available | 2024-01-05T13:09:41Z | |
dc.date.issued | 2023 | en_US |
dc.identifier.issn | 2718-1057 | |
dc.identifier.issn | 2791-7665 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/6874 | |
dc.description.abstract | Yazar: Emre Turan,
Buzdolabı Vatandaşları: Bir Gastronomi Distopyası,
Fihrist Yayınları, 2023 (2. Basım), 114 s.
ISBN: 978-625-6438-35-4 | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Emre Turan | en_US |
dc.subject | Kitap incelemeleri | en_US |
dc.subject | Book Reviews | en_US |
dc.title | KİTAP İNCELEMESİ: Buzdolabı Vatandaşları: Bir Gastronomi Distopyası | en_US |
dc.type | article | en_US |
dc.relation.ispartof | ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi | en_US |
dc.department | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.authorid | https://orcid.org/0000-0003-0303-9157 | en_US |
dc.identifier.volume | 3 | en_US |
dc.identifier.issue | 2 | en_US |
dc.identifier.startpage | 214 | en_US |
dc.identifier.endpage | 217 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Çetin, Ayşe Seray | |