Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğan, Murat
dc.date.accessioned2023-12-26T12:40:37Z
dc.date.available2023-12-26T12:40:37Z
dc.date.issued2023en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11363/6798
dc.description.abstractBeş altı yaşlarımda köyümüze gitmiştim. Yer sofrasına kocaman bir somun ekmek geldi. Bir parça da bana düştü. Ekmekten bir parça kopardım. Tadı İstanbul’da yediğim ekmeklere benzemiyordu. Biraz ekşi, fazlaca pişkin ve daha da önemlisi bana çok sert gelmişti. Ekşi mayalı ekmek ile ilk tanışmam bu şekilde oldu. O zaman bu ekmeği çok garipsemiş, her zaman yediğim pofidik ve yumuşak İstanbul somununu aramıştım. Ama şimdi kedine has ekşi tatta ve güzel kokan o ekmekleri çok daha fazla seviyorum. Ve arıyorum. Maalesef bulamıyorum.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherİstmag Magazin Gazeteciliken_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectEkşi mayalı ekmeken_US
dc.titleMutfakta Bilim Var-Ekim 2023: Ekşi Mayalı Ekmeği Sever misiniz?en_US
dc.typecontributionToPeriodicalen_US
dc.relation.ispartofYemek Zevki Dergisien_US
dc.departmentGüzel Sanatlar Fakültesien_US
dc.authorid0000-0001-6391-4887en_US
dc.identifier.volume25en_US
dc.identifier.issue10en_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Ulusal - Editör Denetimli Dergien_US
dc.contributor.institutionauthorMurat, Doğan


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster