Yayıncı "İrfan Yazıcıoğlu" Diğer Atıf Dizinlerdeki Yayınlar için listeleme
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
-
İstanbul’daki Çin Restoranlarına Yönelik Yapılan Yorumların ve E-Şikâyetlerin Değerlendirilmesi
(İrfan Yazıcıoğlu, 2019)Bu çalışmada İstanbul’da faaliyet gösteren Çin restoranlarına yönelik müşteri yorumlarının ve şikâyetlerinin incelenerek, müşteri şikâyet konularının belirlenmesi ve işletmelere yönelik çözüm önerilerinin geliştirilmesi ... -
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler
(İrfan Yazıcıoğlu, 2022)Gastronomi unsurlarının turizm endüstrisine olan katkılarının artması gastronomi turizmi kavramını ortaya çıkarmış ve gastronomi bilimi, turizmin bir alt dalı haline gelmiştir. Gastronomi turizminin bilinirliğinin artması ... -
Turizm Rehberliği Öğrencilerinin Sosyalleşme Süreçlerinde Etnikmerkezcilik Düzeylerinin Rolü
(İrfan Yazıcıoğlu, 2021)Bu çalışmanın amacı, üniversitelerin Turizm Rehberliği bölümünde öğrenim gören öğrencilerin sosyalleşme süreçlerinde etnikmerkezcilik düzeylerinin rolünü belirlemektir. Çalışmada veri toplama aracı olarak sosyalleşme ... -
Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Davranışları ve Tutumlarına İlişkin Bir Değerlendirme
(İrfan Yazıcıoğlu, 2021)Dünyadaki nüfusun hızla artmasına paralel olarak gıda tüketiminin artmasıyla birlikte üreticiler birim alandan daha fazla verim elde etme çabası içerisine girmiştir. Aynı zamanda gıda üreticilerinin kullanmış oldukları ...