Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğan, Murat
dc.date.accessioned2023-05-04T08:43:19Z
dc.date.available2023-05-04T08:43:19Z
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.issn1305-1792
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11363/4543
dc.description.abstractÜniversitede bir hoca arkadaşımızla esnaf lokantalarının gıda güvenliği durumlarını çalışıyoruz. Bu konuya çalışırken esnaf lokantalarının yaşadığı sorunlar da karşımıza çıktı. Günümüzde toplum olarak daha çok fast-food yemek tarzına yönelmiş durumdayız. Aslında biz farkında olmadan esnaf lokantaları gibi birçok değer gastronomi kültürünün ellerinden kayıp gidiyor. Zannedersem, bunun farkında bile değiliz. Evet, kültürel değerlerimizi korumamız, geleceğimiz bir teminatı olsa gerek. Bunu sağlamanın yolu ise öz değerlerimizin günümüz koşullarına göre yeniden şekillendirilmesinden geçmektedir. Öncelikli olarak esnaf lokantalarının tarihsel sürecinden bahsedip daha sonra da araştırma sonuçlarımıza değinmek istiyorum.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherİstmag Magazin Gazeteciliken_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectEsnaf lokantalarıen_US
dc.subjectGeleneksel yemek kültürüen_US
dc.subjectGastronomi kültürüen_US
dc.titleMutfakta Bilim Var-12: Esnaf Lokantaları Gastronomi Kültürünün Ellerinden Kayıp Gidiyor!en_US
dc.typecontributionToPeriodicalen_US
dc.relation.ispartofHotel Restaurant & Hi-Tech Dergisien_US
dc.departmentGüzel Sanatlar Fakültesien_US
dc.authorid0000-0001-6391-4887en_US
dc.identifier.issueKasım 2022en_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Ulusal - Editör Denetimli Dergien_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

info:eu-repo/semantics/openAccess
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: info:eu-repo/semantics/openAccess