dc.contributor.author | İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü | |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T10:31:16Z | |
dc.date.available | 2023-04-27T10:31:16Z | |
dc.date.issued | 2023 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/4520 | |
dc.description.abstract | AIRFRYER İLE KIZARTILMIŞ YİYECEKLER DAHA SAĞLIKLI OLSA DA
DİKKAT!
Airfryer yani hava fritözü son dönemin en revaçta olan mutfak aletleri arasında
yer alıyor. Farklı birçok yemek çeşidini pratik ve kısa sürede pişirme olanağı
sağlayan Airfryer’ın gerçekten sağlıklı olup olmadığına dair kafalarda soru işaretleri
de oluşuyor. Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölümü'nden Gıda Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Sema Aydın, “Airfryer ile kızartılmış
yiyecekler teknik olarak derin kızartmadan daha sağlıklı olsa da, potansiyel zararları
bulunuyor” dedi.
https://gelisim.edu.tr/haber/airfryer-ile-kizartilmis-yiyecekler-daha-saglikli-olsa-da-dikkat | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.subject | Bültenler | en_US |
dc.subject | Haftalık Bültenler | en_US |
dc.title | İstanbul Gelişim Üniversitesi Haftalık Üniversite Bülteni (10-14 Nisan 2023) | en_US |
dc.type | other | en_US |
dc.department | İstanbul Gelişim Üniversitesi | en_US |
dc.identifier.issue | 194 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Diğer | en_US |