dc.contributor.author | Doğan, Murat | |
dc.date.accessioned | 2023-02-09T11:44:52Z | |
dc.date.available | 2023-02-09T11:44:52Z | |
dc.date.issued | 2022 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11363/3854 | |
dc.description.abstract | Değerli okurlarım tüm yapılan gayretli çalışmalara rağmen Alzheimer hastalığının tedavisinde
maalesef henüz başarı sağlanamamıştır. Bu nedenle Alzheimer hastalığında koruyucu
yaklaşımlar çok önemli olmaktadır.
Alzheimer hastalığına yakalanma riskimizi nasıl azaltabiliriz?
Beslenme alışkanlıklarının değiştirilmesi ile acaba bu mümkün olabilir mi? | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | İstmag Magazin Gazetecilik | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Beslenme | en_US |
dc.subject | Beslenme şekli | en_US |
dc.subject | Alzheimer hastalığı riski | en_US |
dc.title | Mutfakta Bilim Var-7: Beslenme şeklimizi değiştirerek Alzheimer hastalığı riskini azaltabilir miyiz? | en_US |
dc.type | contributionToPeriodical | en_US |
dc.relation.ispartof | Yemek Zevki Dergisi | en_US |
dc.department | Güzel Sanatlar Fakültesi | en_US |
dc.identifier.volume | 24 | en_US |
dc.identifier.issue | 6 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal - Editör Denetimli Dergi | en_US |