Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu
(Namık Kemal Üniversitesi, 2017-05-16)
Meyve suyu sanayisinin önemli artıklarından olan portakal posasından optimum şartlarda (pH, süre ve sıcaklık) pektin elde edilip pektinaz enzimi ile modifiye edilmiştir. Fourier dönüşümlü kızılötesi spektroskopisi (FT-IR) ...
Characterization of chemical, molecular, thermal and rheological properties of medlar pectin extracted at optimum conditions as determined by BoxBehnken and ANFIS models
(ELSEVIER SCI LTD, THE BOULEVARD, LANGFORD LANE, KIDLINGTON, OXFORD OX5 1GB, OXON, ENGLAND, 2019)
In this work, response surface methodology and adaptive neuro-fuzzy inference system approaches were used to
predict and model effect of extraction conditions of pectin from medlar fruit (Mespilus germanica L.). The ...