Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorİstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
dc.date.accessioned2022-07-19T09:41:31Z
dc.date.available2022-07-19T09:41:31Z
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11363/3615
dc.description.abstractYapay et üretimi ile ilgili çalışmaları son yıllarda sıkça duyuyoruz. Günümüzde endüstriyel anlamda üretilmese de bazı gıda firmaları tarafından pilot ölçekli tesislerde faaliyetler başladı. Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, yapay etin market raflarında yerini almasının 30 yılı bulacağını belirtti. Gelecekte yapay et pazarının büyümesi ile alışkanların tamamen değişeceği, üretimin ve tüketimin yeni bir boyut kazanacağı sıkça konuşuluyor. Daha verimli üretim sürecinin doğası gereği yapay etin geleneksel hayvancılığa göre çok daha fazla artılarının olduğunu ifade eden İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, daha az toprak ve su kullanılarak ekosistemin korunacağını belirten_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherİstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim Universityen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rightsAttribution 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/us/*
dc.subjectBültenleren_US
dc.titleGSF Gelişim: Güzel Sanatlar Fakültesi Haber ve Etkinlikler Bülteni (Sayı: 24, Haziran 2022)en_US
dc.typeotheren_US
dc.departmentGüzel Sanatlar Fakültesien_US
dc.relation.publicationcategoryYazar Denetimli Yayınen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

info:eu-repo/semantics/openAccess
Aksi belirtilmediği sürece bu öğenin lisansı: info:eu-repo/semantics/openAccess