Yazar "Aksu, Harun" için Diğer Atıf Dizinlerdeki Yayınlar listeleme
-
Evaluation of Sous-Vide Technology in Gastronomy
Yıkmış, Seydi; Aksu, Harun; Çöl, Başak Gökçe; Demirçakmak, İbrahim Levent (Skyfox Publishing Group, 2018-03-30)Sous vide is cooked under control by applying a certain temperature (65-96 oC) / time after vacuuming in the package of the food which is formed alone or with other auxiliary products (sauce-spices) and stored under cold ... -
İstanbul’daki Bazı Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İç Ortam Havasının Mikrobiyolojik Kalitesi
Çöl, Başak Gökçe; Aksu, Harun (İstanbul Aydın Üniversitesi, 2023)Yiyecek ve içecek işletmelerinde iç ortam havasının kalitesi, gıdaların kalite özellikleri ve raf ömürlerinin korunmasında önemli bir unsurdur. İç ortam havasındaki virüs, maya-küf, bakteri gibi biyolojik kirleticiler, ...